Als er prijsafspraken zijn gemaakt op basis van het aantal kWh of m3, dan zal er gebruik gemaakt moeten worden van de SJV's. De SJV's kunnen binnen Salesdock ingelezen worden, wat vervolgens gebruikt wordt om de commissies te berekenen. Dit kan op twee manieren verwerkt worden:

1. Via de transactie. Ga naar 'Transacties' en open de transactie. Klik vervolges op 'Bewerken'. Voer vervolgens de SJV's in en klik op 'Opslaan'.

2. Via een transactieimport. Ga naar 'Transacties' en klik op 'Imports'. In de dynamische documentatie is te zien dat de SJV's kunnen worden ingelezen op basis van de kolomnamen in de kolom 'Veld'. Voor meer uitleg over de import, zie dit artikel.