Allereerst ga je vastleggen wat jij uitbetaalt krijgt vanuit jouw leverancier/partner zodra een sale netto is geworden. Ga hiervoor naar 'Commissies'>'Prijsafspraken'. Heb je nog geen versie aangemaakt? Maak er dan een aan. Klik vervolgens op de tekst of het pijltje onder 'Product inkomsten'.

In het volgende scherm zie je vervolgens al jouw producten staan. Middels de zoekfunctie of het filter kun jij bepalen welke producten je wil tonen/inrichten. Zodra je een product wil inrichten, dan kun je op het potloodje klikken.

Je hebt vervolgens de optie om prijsafspraken vast te kunnen leggen. In dit artikel staat uitgelegd welke mogelijkheden je hebt bij deze prijsafspraken.

In onderstaande situatie is ingericht dat er €100 euro per EAN wordt uitbetaald (fictieve commissie). Je kunt vervolgens, per product, de bijbehorende commissies inrichten.

Let op: als je geen inkomsten wil vastleggen, omdat je bijvoorbeeld een leverancier bent, dan is dit uiteraard niet verplicht. Je kunt de keuze maken dat je alleen uitgaande commissies gaat aanmaken, waarmee je bepaalt wat jouw partners uitbetaald krijgen.