De inrichting voor flows is voor een groot deel gelijk aan die van andere flows. Zie hiervoor het artikel over flows. De uitzonderingen hierop:


  • Je kunt aangeven of je een hybride flow wil (net zoals het kan voor energie). Je kunt dan zakelijk en consumentenproposities vanuit 1 flows verkopen. De opties: telecom hybrid (consumenten en zakelijk vanuit 1 flow), telecom consumer (alleen consumenten) en telecom small-business (zakelijk).


  • Onderaan de pagina zie je het blokje 'telecom'. Hier kun je aangeven of bepaalde opties verplicht zijn om aan te vinken in de bestelstraat. Voorbeeld: wil je dat een verkoper altijd moet invullen of de klant 1,2 3 of 4 TV ontvangers wil? Dan kun je bij 'Televisie' het schuifje aanzetten. Er dient dan altijd bij producten mét TV (alles in 1 óf internet en TV) een optie aangevinkt te worden. Zodra je het schuifje open zet, zal je ook moeten aangeven voor welke leverancier, en eventueel specifieke producten, je de opties verplicht wil hebben. Dit betekent dat je hiermee flexibel bent.