Kan iemand het specifieke formulier niet inzien? Dan is diegene waarschijnlijk niet geautoriseerd. Stel dit in via de backend.

• Via Account kun je inrichten of je generiek wilt instellen dat iedereen de functionaliteit formulieren mag gebruiken. Mocht je per organisatie willen inrichten of zij formulieren mogen gebruiken, dan kun je via Account > Organisaties uitzonderingen toevoegen bij de gewenste organisatie. Daarnaast is het mogelijk om op gebruikersniveau in te stellen of iemand formulieren mag gebruiken; open dan Account  > Gebruikers en selecteer de gewenste gebruiker.

• Je kunt op organisatie en gebruikersniveau ook inrichten welke formulieren zij mogen gebruiken.

Meer over formulieren...