Rapportages kunnen op 2 plekken uitgevoerd worden:

• Bij 'Transacties'.
  • Bij 'Leads' (indien je deze module afneemt).

Transacties

1. Ga naar 'Transacties';
  2. Geef met het filter aan welke sales je wil exporteren (de criteria);
  3. Klik op 'Zoeken';
  4. Selecteer linksbovenin de eerste 20 records van de pagina, of selecteer ze allemaal door op 'Selecteer alle .. rijen' te klikken.
  5. Je hebt vervolgens 2 mogelijkheden:
    1. Exporteren (je zult dan de data kunnen exporteren naar een .csv of .excel format).
    2. Downloaden (je zult dan, via een ZIP bestand, de PDF/bewijslast kunnen downloaden per transactie).
  6. Je zul vervolgens naar het tabblad 'Exports' worden verwezen, waar je het bestand kunt downloaden.

Leads

1. Ga naar 'Leads;
  2. Geef met het filter aan welke sales je wilt exporteren (de criteria);
  3. Klik op 'Toepassen'.
  4. Selecteer linksbovenin de eerste 20 records van de pagina, of selecteer ze allemaal door op 'Selecteer alle .. rijen' te klikken.
  5. Klik op 'Exporteren' (dit kan naar .csv of .excel).
  6. Je zul vervolgens naar het tabblad 'Exports' worden verwezen, waar je het bestand kunt downloaden.