Met de functionaliteit "Limiet voor export goedkeuring" kun je instellen vanaf hoeveel records een export goedgekeurd moet worden en geldt voor alle modules zoals Transacties, Leads, Formulieren, Relaties etc.

Instellen:

Via Instellingen>>Beveiliging>>Limiet voor export goedkeuring kun je het maximaal aantal records per export instellen waarvoor GEEN goedkeuring is vereist. Komt een gebruiker boven het ingestelde aantal, dan zal er een mail gestuurd worden naar gebruikers met de rol Eigenaar en Beheerders met volledige rechten en alleen zij kunnen de export goedkeuren.

Hoe werkt het?

Eigenaren en beheerders met volledige rechten ontvangen een mail dat er een exportverzoek is ingediend in afwachting van goedkeuring met daarin o.a. te zien door welke gebruiker het verzoek is gedaan en waar de export goedgekeurd kan worden.

Export beoordelen

De eigenaar / beheerder met volledige rechten kan in Salesdock het verzoek beoordelen en vervolgens Weigeren of Goedkeuren.

Melding zodra export beoordeeld is

De gebruiker die de aanvraag heeft ingediend ontvangt een mail zodra de eigenaar of beheerder met volledige rechten de export beoordeeld heeft.

Uitzonderingen:

1. Heb je de rol eigenaar? In dat geval hoeft niemand je export goed te kunnen
  2. Voor een geplande export moet altijd goedkeuring verkregen worden ongeacht het ingestelde aantal records. Dit omdat wij vooraf niet weten hoeveel records het exportbestand zal bevatten. Bij een terugkerende geplande export hoeft slechts eenmalig goedkeuring gegeven te worden.