Je kunt als volgt de data van de elementen van een leadformulier exporteren.

• Ga naar de lead inbox en geef in de filter aan van welk leadformulier je de data wilt exporteren. LET OP: Doe je dit niet dan zul je de data van het type 'invulvelden' niet terugvinden in de export.

• Selecteer vervolgens de lead(s) die je wilt exporteren en klik op 'exporteer'. Kies tot slot welke template je wilt gebruiken

• Zodra de export is afgerond kun je deze downloaden door op de knop 'Download' te klikken.