Je kunt als volgt de data van de elementen van een leadformulier exporteren.

• Ga naar de lead inbox en geef in de filter aan van welk leadformulier je de data wilt exporteren. LET OP: Doe je dit niet dan zul je de data van het type 'invulvelden' niet terugvinden in de export en de titel van het leadformulier vindt je dan ook niet in de export.

• Selecteer vervolgens de lead(s) die je wilt exporteren en klik op 'exporteer'. Kies tot slot welke template je wilt gebruiken

• Zodra de export is afgerond kun je deze downloaden door op de knop 'Download' te klikken.