Je kunt 1 voor 1 een energie offerte aanmaken via de reeds bekende flows. Het is ook mogelijk om in bulk meerdere offertes aan te maken in een .csv bestand en te versturen  door een import.

1. Ga naar 'transacties' en klik op 'Imports' en vervolgens op 'Importeer nieuwe transacties'
  2. Kies de import template waar je gebruik van wilt maken
  3. Via 'Documentatie' kun je een voorbeeldtemplate bekijken. De documentatie is dynamisch, zodat je ook de mogelijkheden ziet welke waarden jij binnen jouw omgeving kan importeren
  4. Het is belangrijk dat je in de benaming van de kolommen de naam gebruikt welke onder 'veld' staat
  5. De velden waar een 'Y' achter staan zijn verplicht
  6. Je dient het template in .csv op te maken
  7. Je hebt de mogelijkheid om het format te downloaden zodat je zeker weet dat de kolomnaam aan de verplichting voldoet
  8. Klik, nadat je het bestand hebt geüpload, op 'importeren'. Je zult direct de voortgang kunnen volgen bij 'Imports'.