1. Ga naar 'Producten' en klik op 'Importeer producten'.
  2. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een template te selecteren. In bepaalde gevallen zijn er specifieke templates beschikbaar die aan het format van jouw opdrachtgever voldoen, zodat je die rechtstreeks kan importeren. Heb je geen andere templates beschikbaar? Dan kun je alleen de 'Product update voor energie producten' gebruiken.
  3. Via 'Documentatie' kun je een voorbeeldtemplate bekijken. De documentatie is dynamisch, zodat je ook de mogelijkheden ziet welke waarden jij binnen jouw omgeving kan importeren.
  4. Het is belangrijk dat je in de benaming van je kolommen in Excel/csv de naam gebruikt welke onder 'veld' staat.
  5. Je kunt het template in Excel of csv opmaken.
  6. Je hebt de mogelijkheid om het format te downloaden zodat je zeker weet dat de kolom naam aan de verplichting voldoet
  7. Klik, nadat je het bestand hebt geüpload, op 'importeren'. Je zult direct de voortgang kunnen volgen bij 'Imports'.