Stap 1, een formulier toevoegen

• Ga in het admin portaal naar Formulieren en klik vervolgens op de tweede tab Formulieren;
  • Klik op Toevoegen;
  • Onderstaand scherm zal openen, waar je een aantal mogelijkheden hebt:

Toevoegen van een nieuw formulier

• Of het formulier aan de kant van de verkopers wordt weergegeven als een icoon of als afbeelding. In het eerste geval kun je zoeken op een aantal standaard uitgeleverde iconen (als je bijvoorbeeld op 'Home' zoekt, dan krijg je een aantal opties). Bekijk hier het overzicht van mogelijke iconen (opent in nieuw tabblad).
    • Geef (optioneel) een omschrijving voor het formulier op;
    • Geef aan of het formulier actief is. Als dit wordt ingesteld, dan kan het formulier gebruikt worden (mits geautoriseerd). Als je het formulier op 'Inactief' laat staan, dan zal deze niet getoond worden aan verkopers ook al is deze geautoriseerd.
    • Een geautoriseerde verkoper krijgt nadat alles goed is ingesteld uiteindelijk de informatie die hier is ingevuld te zien als tegel in zijn omgeving, bijvoorbeeld:

Stap 2, een formulier inrichten

Stap 3, formulieren gebruiken