Je kunt een formulier digitaal ondertekenen op twee manieren. Stel dit in via het betreffende formulier in de backend.

1. Voeg een element 'Handtekening' toe om daadwerkelijk een handtekening in een veld te moeten tekenen.

2. Onder het tweede tabje Instellingen in een formulier zie je in de eerste sectie 'Instellingen' een schuifje staan met 'Onderteken document digitaal'. Zet deze aan wanneer je wilt dat het document digitaal wordt ondertekent. Hierin staat het e-mailadres, de naam, het tijdstip en het IP-adres van diegene die het formulier volledig heeft afgerond. Dit wordt vervolgens rechts op de PDF van het formulier weergegeven.

Meer over formulieren...