IP-whitelisting

IP-whitelisting is een beveiligingsfunctie die je account beschermt door alleen specifieke IP-adressen toegang te geven. Dit is vooral handig als je de toegang tot Salesdock wilt beperken tot bepaalde fysieke locaties, zoals een callcenter.

Voor accountbeheerders betekent dit dat ze IP-adressen of IP-reeksen kunnen toevoegen aan een whitelist. Hierdoor kunnen alleen vooraf goedgekeurde apparaten inloggen, wat de veiligheid van je gegevens vergroot en ongewenste toegang voorkomt

Neem contact op met support@salesdock.nl als je gebruik wilt maken van deze functionaliteit.