Het is mogelijk een agent over te zetten van bijvoorbeeld organisatie A naar organisatie B. Optioneel kun je daarbij ook aangeven of de sales ook verplaats moet worden. Dit in het geval dat de agent nog bij afgeronde en/of openstaande sales moet kunnen komen.

Hieronder vindt je een korte stappenplan met uitleg hoe je dit kunt doen:

• Open de gebruiker die je wilt overzetten naar een andere organisatie
  • Klik aan de rechterzijde onder ACTIES op "Wijzig organisatie"

• Selecteer de nieuwe organisatie en zet de switch "Verplaats sales van de gebruiker naar de nieuwe organisatie? aan en bevestig door op de "Wijzig organisatie" knop te klikken.

• Herhaal deze stappen voor elke gebruiker waarvan je de organisatie wilt wijzigen