Je kunt de zichtbaarheid van Relaties in bulk wijzigen, dit kan handig zijn wanneer bijvoorbeeld

1. een user uit dienst gaat en je wilt alle relaties overdragen aan de nieuwe user
  2. Relaties privé zijn maar wil je gaan delen met de hele organisatie.

Voorbeeld 1:

Op de Relatie detailpagina zet je de filter op de user die uit dienst gaat en de "zichtbaarheid" filter op Privé. Klik op de checkbox linksboven om alles te selecteren op basis van je filtering. Je ziet dan een aantal bulk acties tevoorschijn komen en hierbij kies je voor actie "Wijzig zichtbaarheid"

Zoek de gebruiker op aan wie je de relaties wilt toewijzen en bevestig het door op de knop "Wijzig zichtbaarheid te klikken"

Voorbeeld 2:

Op de Relatie detailpagina zet je de filter op de organisatie waarvan je alle relaties wilt delen en zet je de "zichtbaarheid" filter op Privé. Klik op de checkbox linksboven om alles te selecteren op basis van je filtering. Je ziet dan een aantal bulk acties tevoorschijn komen en hierbij kies je voor actie "Wijzig zichtbaarheid"

Zoek de organisatie op aan wie je de relaties wilt toewijzen en bevestig het door op de knop "Wijzig zichtbaarheid te klikken"

Historie

Alle wijzigingen aan de zichtbaarheid van een relatie zijn terug te vinden in de historie