Een admin user kan in het geval van duplicaten relaties samenvoegen. In het Relatieoverzicht kun je de relaties selecteren die je wilt samenvoegen (maximaal 10). Wanneer je dit doet, vindt je in het hoofdmenu een knop met de naam 'Samenvoegen'.
Wanneer je 1 of meerdere relaties geselecteerd hebt (we staan het samenvoegen van particuliere en zakelijke relaties niet toe), krijg je een pop-up te zien waarin je elk van de geselecteerde relaties veld voor veld kunt visualiseren, vergelijken en aanpassen waar nodig. Je kunt er voor kiezen om elk veld 1 op 1 over te nemen van de te behouden relaties maar eventueel ook per veld een nieuwe waarde selecteren.


Let op: Alle notities, documenten en aanbiedingen die gekoppeld zijn aan de relatie die wordt samengevoegd, worden gekoppeld aan de relatie die je behoudt.
Wanneer je klaar bent met je selectie, kun je een voorbeeld van de wijzigingen bekijken hoe de uiteindelijke samengevoegde relatie eruit zal zien. Bevestig je keuze door op "Relaties samenvoegen" te klikken.

Het samenvoegen van een relatie zal uiteindelijk ook zichtbaar zijn in de historie van de relatie