Adminportal:

Vanuit de adminportal is het mogelijk om een verlopen offerte te heropenen.  Dit kun je doen door de verlopen offerte te openen en klik onder "acties" op de knop "Heropen offerte".

Zodra je hier op klikt krijg je de mogelijkheid om de sale een nieuwe status te geven en een nieuwe vervaldatum.

Nadat je op "Opslaan" hebt geklikt zal de pdf automatisch opnieuw gegeneerd worden waarbij de vervaldatum wordt ge-update met de nieuwe datum. Door op de knop "E-mail bevestiging opnieuw versturen" te klikken zorg je ervoor dat de klant opnieuw een e-mail ontvang met een link naar de (online) offerte (pagina).

Agentportal:

Wanneer je hebt ingesteld dat een agent de verloopdatum mag aanpassen dan heeft de agent ook rechten om een verlopen offerte te heropenen. Lees het volgende artikel hoe je kunt instellen dat een agent de verloopdatum zelf mag instellen en dus eventueel een verlopen offerte ook kan heropenen.