Algemene voorwaarden kun je op verschillende manieren inrichten / toevoegen. De basis is om dit als een accordering aan te maken, zie hier hoe je een accordering kunt aanmaken.

Algemene voorwaarden toevoegen als een URL/Link

Hierin kun je doorverwijzen naar een URL/Link waar de voorwaarden staan.

Hieronder zie je dat het als een klikbare URL op de offerte / contract komt te staan

Vervolgens zal de klant tijdens het accepteren van de offerte al dan niet verplicht akkoord moeten gaan met deze voorwaarden

Algemene voorwaarden toevoegen als document

Je kunt aan een product (maximaal 5) documenten toevoegen. Dit kan een brochure zijn maar natuurlijk ook de Algemene voorwaarden. Je kunt per document aangeven waar deze getoond moet worden.

• Productpagina (in de flow en dus zichtbaar voor de agent)
  • E-mailbevestiging (het document wordt als bijlage toegevoegd aan de bevestigingsmail
  • Online offerte (het document wordt getoond op de Online offerte pagina en kan daar bekeken en gedownload worden door de klant)

Je zou vervolgens een accordering kunnen maken waarin je verwijst naar de bijlage.

Algemene voorwaarden toevoegen als tekst op de offerte / contract

Je kunt een accordering ook aanmaken van het type 'Paragraaf'. De Algemene voorwaarden komen dan als tekst op de offerte. Let op: een accordering van het type 'Paragraaf' zorgt er dus voor dat het als tekst getoond wordt op de offerte. Wil je dat een klant akkoord hierop geeft maak dan nog een accordering aan van het type 'Accordering' en verwijs hierin naar de accordering van het type

Tijdens het accepteren van de offerte zullen de Algemene voorwaarden ook getoond worden.

Let op: een accordering van het type 'Paragraaf' zorgt er dus voor dat het als tekst getoond wordt op de offerte. Wil je dat een klant akkoord hierop geeft maak dan nog een accordering aan van het type 'Accordering' en verwijs hierin naar de accordering van het type Paragraaf. Zie het voorbeeld hieronder