Je kunt een inactieve of verwijderde gebruiker ten alle tijde weer herstellen en actief maken. Ga hiervoor naar Account>>Gebruikers en stel de filter in op Inactief of Verwijderd afhankelijk van de situatie.

Nadat je de filter juist hebt ingesteld zul je de Inactieve of verwijderde gebruiker terugvinden. Selecteer vervolgens de gebruiker en klik op 'Activeer' voor een inactieve gebruiker en op 'Herstellen' voor een verwijderde gebruiker

Let op: je kunt alleen gebruikers herstellen die een lagere rol hebben dan jezelf.