Een agent heeft de mogelijkheid om zelf bestanden toe te voegen bij de offerte. Dit mogen maximaal 3 bestanden zijn van het type .pdf.

Deze optie moet worden aangezet in de admin portal. Ga naar flows. Selecteer de gewenste flow. Onder het blok ‘checkout’ vind je ‘bestanden uploaden bij offerte’. Dit kun je in- of uitschakelen.

Wanneer je dit inschakelt, kun je aangeven waar de bestanden zichtbaar moeten zijn. Bij de online offerte pagina, bij de offerteaanvraag e-mail, en/of bij de bevestigingsmail.