Wanneer je de eigenaar van een account bent, dan heb je de mogelijkheid om een Limiet voor bekeken transacties in te stellen. Hiermee kun je zorgen dat alle owners/eigenaren (dus niet admins) een mail ontvangen als een gebruiker deze grens passeert. Je gaat hiervoor naar Account>>Beveiliging. Hier zie je een aantal beveiligingsinstellingen waaronder 'Limiet voor bekeken transacties'


Zet het schuifje 'Schakel een grens in voor het bekijken van records' aan. Vervolgens vul je in hoeveel sales er maximaal per dag bekeken mag worden. Zodra de grens overschreden wordt, dan zullen alle owners hiervan een mail ontvangen. Je kunt op basis hiervan zelf bepalen of er verdere actie nodig is, zoals het dichtzetten van het account.


Let op: onderstaande instelling is alleen in te stellen door een owner/eigenaar van een omgeving. Ben jij admin/beheerder en van mening dat je owner moet worden? Neem dan contact op met jouw applicatiebeheerder of schakel, indien jij de applicatiebeheerder bent, met support@salesdock.nl.