Wat is deze nieuwe "Security notification..." melding?

Het is voor ons belangrijk dat jij weet wanneer iemand anders dan jij toegang heeft tot jouw Salesdock-account. Wanneer we een login detecteren van een nieuw apparaat sturen we je daarom een melding. Daarna sturen we je normaal gesproken geen melding meer voor dat apparaat.

Deze e-mail wordt verstuurd vanaf noreply@salesdock.nl met het onderwerp "Security notification". In deze e-mail staat welke browser/apparaat er gebruikt is, vanaf welke locatie en wanneer er ingelogd is.

Let op dat de vermelde locatie een schatting is op basis van het IP-adres, dit kan dus afwijken van je daadwerkelijke locatie.

Hoe kan ik deze meldingen uitzetten?

Omdat dit een beveiligingsmelding is, is er geen mogelijkheid om deze binnen Salesdock uit te zetten. Veiligheid eerst!

Waarom blijf ik deze melding iedere keer krijgen als ik inlog vanaf een zelfde apparaat?

Wanneer je inlogt op Salesdock zetten we een cookie ?  in je browser zodat we weten dat we jouw apparaat al eens gezien hebben, en dat dit niet je eerste login is vanaf dit apparaat. Onder normale omstandigheden krijg je de e-mail dus maar één keer, en hoor je niet meer van ons over dat apparaat.

Toch kunnen er een paar redenen zijn wanneer wij denken dat je van een nieuw apparaat komt, terwijl dat niet geval is! De volgende zaken zullen je cookie van het apparaat verwijderen, en zorgen voor een nieuwe notificatie:

• Wanneer je handmatig je cookies verwijdert.
  • Wanneer je browser ingesteld staat om cookies automatisch te verwijderen.
  • Wanneer je een privé/incognito tab of venster opent.
  • Wanneer je switch naar een andere browser.
  • Wanneer je je apparaat reset naar fabrieksinstellingen.

We raden je aan om naar je browser-cookie instellingen te kijken. In de meeste gevallen zal het uitzetten van automatisch verwijderen van cookie, of ons domein toe te voegen aan je browser toegestane lijst, het probleem met de notificaties moeten verhelpen.

Wanneer je privé/incognito browst dan zul je deze meldingen blijven ontvangen, omdat cookies dan niet blijven bestaan wanneer je de browser afsluit.