Via app.salesdock.nl kun je op 'Wachtwoord vergeten' klikken. Vul hier vervolgens je gebruikersnaam in.

Let op: je ontvangt alleen een e-mail als je gebruikersnaam een e-mail adres is. Uit veiligheidsoverwegingen ontvang je geen e-mail als je gebruikersnaam GEEN e-mailadres is. In theorie zou een (organisatie) admin in het profiel van een gebruiker het e-mail adres kunnen wijzigen naar bijvoorbeeld die van zichzelf en vervolgens het wachtwoord reset naar zijn eigen mailadres kunnen sturen. Daarna zou degene kunnen inloggen als iemand anders.