Een organisatieadmin is de beheerder van een specifieke organisatie. Een gebruiker met deze rol heeft minder rechten dan een admin (hij/zij kan bijvoorbeeld geen producten en nieuwe organisaties aanmaken), maar bijvoorbeeld wel standaard inzichten in transacties die zijn/haar organisatie heeft gemaakt.

Het kan soms voorkomen dat een organisatieadmin de beheerder is van meerdere organisaties. Om te voorkomen dat iemand meerdere account moet krijgen, kun je hem/haar toekennen aan meerere organisaties. Onderstaande stappen kunnen worden gevolgd:

1. Ga naar 'Account' en klik op 'Gebruikers'.
  2. Open de gebruiker met organisatieadmin rechten, die je toegang wil geven tot meerdere organisaties.
  3. Onderstaand scherm zal getoond worden, waar je bij 'beheer organisaties' de organisaties kan toekennen waar een organisatieadmin rechten voor mag hebben.

Let op: deze gebruiker zal vanaf dit moment dezelfde organisatieadmin rechten hebben voor alle gekoppelde organisaties.