Het is mogelijk om te bepalen hoelang verkopers (met de rol 'agent') transacties en offertes in hun portaal kunnen inzien. Deze inrichting kun je doorvoeren door onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Zichtbaarheid'. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om de zichtbaarheid in te stellen voor offertes of bestellingen.

2. Je hebt 3 opties:
    1. Niet verbergen: de transacties en offertes blijven altijd inzichtelijk.
    2. Verbergen: de bijbehorende offerte/transactie zullen direct verborgen worden.
    3. Verbergen na X dagen: met deze optie kun je instellen na hoeveel dagen de bijbehorende transactie of offerte verborgen zal moeten worden