Voor een admin / beheerder is het standaard mogelijk om in de admin portal een sale te bewerken. Een organisatie admin / beheerder kan dit alleen wanneer de user hiervoor rechten. Dit kun je instellen via Instellingen>>Transacties>>Algemeen>>Organisatiebeheerder rechten

Sale bewerken

Wanneer je als (organisatie)beheerder een sale opent, zie je rechtsboven "Bewerk dit aanbod". Wanneer je hierop klikt en kiest voor "Productkeuze", kun je als (organisatie)beheerder, de sale bewerken.

LET OP: sales die reeds zijn verzonden via een Salesdock integratie of een externe integratie, kunnen niet meer worden bewerkt. Momenteel is het ook (nog) niet mogelijk om sale die is uitgebracht als een combinatie of alternatief te bewerken.

Het bewerkingsproces is vervolgens identiek als het proces wanneer een agent zijn / haar eigen sale bewerkt. Zie voor meer informatie het artikel "Kan een afgeronde transactie (geaccepteerd, afgewezen, verlopen) bewerkt worden?