Via Integraties>>Instellingen kun je instellen dat nieuwe producten automatisch geimporteerd worden en hoef je dit niet meer handmatig te doen.

Wanneer je dit aanzet komt er een nieuwe keuzemogelijkheid bij namelijk "Product rechten automatisch toewijzen aan de geselecteerde organisatie(s)". De organisatie(s) die je hier selecteert zullen direct na de automatische import productrechten toegewezen krijgen en kunnen direct starten met verkopen. Let op: Mocht het een subproduct betreffen voor een default flow dan dien je de producten eerst nog te koppelen aan een onderdeel. Hoe je dit kunt doen wordt uitgelegd in stap 7 t/m 13 in dit artikel.

Tip:

Combineer bovenstaande functionaliteit met workflow trigger "Nieuw product beschikbaar voor integratie" om zicht en controle te houden op nieuw geïmporteerde producten. Door de trigger te combineren met actie "Verstuur e-mail" kun je zelf instellen welke personen je hierover wilt informeren en wat de inhoud van de mail is.