Wanneer je gebruik maakt van Salesdock Visit kun je eenvoudig je Salesdock agenda integreren met een externe agenda zoals bijvoorbeeld Outlook, Google of de Apple Calender. Let op: dit is een read-only functionaliteit.

In dit artikel wordt in 4 stappen uitgelegd hoe je dit kunt instellen voor Outlook, Google en Apple Calender. Mocht je gebruik maken van een andere agenda en je komt niet uit stap 3 en/of 4 laat het dan weten en stuur een mail naar support@salesdock.nl en gaan we kijken of wij je verder kunnen helpen.

Stap 1:

Ga in de agent portal naar het tabblad Leads en klik vervolgens op Agenda. Klik daarna op de 3 puntjes achter je naam.

Stap 2:

De benodigde URL wordt automatisch gegenereerd en klik vervolgens op 'Kopieer' om de URL te kopiëren

Instellen voor Outlook

Stap 3: Uitleg voor Outlook

Open je Outlook Agenda en klik op "Agenda toevoegen'. Let op de weergave van je agenda kan er anders uitzien dan op onderstaande screenshot

Stap 4: Uitleg voor Outlook

Klik op abonneren via internet en plak het uit Salesdock gekopieerde URL. Stel vervolgens zaken in als Agendanaam, kleur enz en bevestig je instellingen door op de knop 'Importeren' te klikken.

Na het importeren zie je de Salesdock agenda nu ook in je Outlook agenda.

LET OP: Outlook synchroniseert 1x per dag dus er kan enige tijd tussen zitten totdat je een nieuwe afspraak (taak, afwezigheid) in je externe agenda ziet.

Instellen voor Google

Stap 3: Uitleg voor Google

Ga naar Instellingen en klik onder Algemeen>>Agenda toevoegen>>Via URL

Stap 4: Uitleg voor Google

Plak het uit Salesdock gekopieerde URL en bevestig de URL door op 'Agenda toevoegen' te klikken.

Na het importeren zie je de Salesdock agenda nu ook in je Gmail agenda.

LET OP: Gmail synchroniseert 1x per dag dus er kan enige tijd tussen zitten totdat je een nieuwe afspraak (taak, afwezigheid) in je externe agenda ziet.

Instellen voor Apple

Stap 3: Uitleg voor Apple

Klik in de Apple Agenda (app) op Agenda's en vervolgens op 'Nieuwe agenda' en kies dan voor 'Voeg agenda met abonnement toe'.

Stap 4: Uitleg voor Apple

Plak het uit Salesdock gekopieerde URL en bevestig de URL door op 'Abonneer' te klikken.

Na het abonneren zie je de Salesdock agenda nu ook in je Apple agenda.

LET OP: Apple synchroniseert 1x per dag dus er kan enige tijd tussen zitten totdat je een nieuwe afspraak (taak, afwezigheid) in je externe agenda ziet.