Als je e-mails via je eigen SMTP wil versturen, dan kan daarvoor de 'SMTP Email' app worden gedownload uit het appcenter.

• Je kunt een aparte host, port, gebruikersnaam en wachtwoord vastleggen voor een test- en productie setting. Dit is vooral handig als je in de testmodus mails via een andere SMTP wil laten verlopen.
  • Via het schuifje 'gebruik deze mailer alleen voor domeinen op de white-list' kun je aangeven dat je deze SMTP alleen wil instellen voor bepaalde domeinen. Indien dit is ingeschakeld, dan zullen domeinen die niet aan deze whitelist zijn toegevoegd via de reguliere Salesdock mailserver verlopen.