Let op: Salesdock Visit (agenda) en Salesdock Outside zijn betaalde modules die je af dient te nemen om er gebruik van te kunnen maken.


Met Salesdock Visit, onze agenda tool - speciaal gemaakt voor call-to-visit - kun je eenvoudig leads toewijzen, inplannen, opvolgen en afboeken.  Bekijk daarnaast overzichtelijk je afspraken of de afspraken binnen heel een team.

Als agent benader je de agenda via het tabblad 'Leads'. Hier zie je al je afspraken en/of taken die aan jou zijn toegewezen. 


Zodra je op de afspraak of taak klikt krijg je een aantal keuzemogelijkheden. In het geval van een lead de volgende opties:

  • Bekijk = Lead informatie bekijken maar eventueel ook vanuit hier de lead bewerken en/of een transactie starten
  • Verwerken = Lead status aanpassen en eventueel een opmerking erbij zetten. Wanneer je bij de lead status een achtergrond kleur hebt ingesteld en je wijzigt de lead naar deze status dan zal de achtergrond kleur van de afspraak wijzigen naar de ingestelde achtergrond kleur van de status
  • Bewerken = Lead informatie bewerken
  • Herplan = Lead plannen voor een ander moment
Afspraken, taken en afwezigheid toevoegen aan je agenda

Je agenda kan gevuld worden door een backoffice medewerker die een lead of taak aan je toewijst maar je kunt ook zelf afspraken, taken of afwezigheid in je agenda zetten. Klik hiervoor vanuit je agenda rechtsboven op + Toevoegen. Je krijgt hier 3 keuzemogelijkheden:

  1. Lead = Lead toevoegen. Je kunt de lead aan jezelf toewijzen of aan een collega (mits dit door de backoffice is ingesteld). Zodra je een lead een datum en tijdstip geeft zal deze automatisch in de agenda komen van degene aan wie de lead is toegewezen
  2. Taak = Een taak aan jezelf of een collega toewijzen. Zodra een taak een datum en tijdstip heeft zal deze automatisch in de agenda komen van degene aan wie de lead is toegewezen
  3. Afwezigheid = Instellen dat je afwezig bent. Let op: ondanks dat je hebt ingesteld dat je afwezig bent kan er alsnog een afspraak tijdens je afwezigheid ingepland worden
Agenda van je collega('s) bekijken


Wanneer is ingesteld dat je leads van collega's mag bekijken dan heb je ook toegang tot de agenda van deze collega's. Wanneer je op het dropdown pijltje klikt bij de knop 'Agenda's' krijg je de mogelijkheid om collega's te selecteren waarvan je de agenda wilt zien.