Naast dat je data kan anonimiseren, kun je er ook voor kiezen om sale- of leaddata te verwijderen. Ga hiervoor naar 'Instellingen'>'Zichtbaarheid'>'Verwijdering'.


Let op: onderstaande instelling is alleen in te stellen door een owner/eigenaar van een omgeving. Ben jij admin/beheerder en van mening dat je owner moet worden? Neem dan contact op met jouw applicatiebeheerder of schakel, indien jij de applicatiebeheerder bent, met support@salesdock.nl.


Net zoals bij anonimisering heb je de mogelijkheid om voor offertes, bestellingen en leads (en bijbehorende statussen) te bepalen wanneer data verwijderd moet worden. Ook kun je bepalen of je de verwijdering alleen wil uitvoeren voor consumenten of zakelijke klanten, of juist een afwijkende periode wil hanteren.
In onderstaand voorbeeld is ingesteld dat geaccepteerde offertes voor consumenten na 180 dagen verwijderd worden, die voor zakelijke klanten na 365 dagen.Let op: zodra data is verwijderd kan dit niet meer teruggedraaid worden. Ga dus zorgvuldig met deze instelling om.