Voor alle flows m.u.v. de energie flow heb je de mogelijkheid om additionele prijzen toe te voegen. Dit is handig wanneer prijzen per keer verschillend kunnen zijn, bijvoorbeeld voor installatie of graafwerkzaamheden.  Je kunt het ook gebruiken om korting te geven, in dat geval zet je een min (-) teken voor het bedrag.

Om dit in te kunnen stellen dien je het eerst aan te zetten via Flows>> (een flow selecteren) >> Configuraties>> Pagina met meerdere onderdelen>> Aan (Dit geldt alleen voor de default flow, voor andere flows is de setting direct beschikbaar onderaan de pagina)

Vervolgens ga je naar Flows>> (een flow selecteren) >> 'De agent mag additionele kosten toevoegen' en zet je het schuifje aan.

Nadat je dit hebt ingesteld kun je in de agent portal onderin op de onderdelenpagina van de desbetreffende flow de 'Additionele prijzen' toevoegen. Klik op '+ Regel toevoegen'

• Vul bij 'Omschrijving' de benaming in. Let op: dit zie je ook terug in de winkelwagen en op de offerte
  • Geef aan of het ingevoerde bedrag inclusief of exclusief btw is en welke btw percentage
  • Voer bij 'Prijs' de prijs in (voer een min (-) teken voor het bedrag om korting te geven)
  • Zet het schuifje 'Maandelijks terugkerende prijs' aan voor maandelijkse kosten. Als het schuifje uitstaat wordt het gezien als eenmalige kosten
  • Klik tot slot op de knop 'Toevoegen' om je invoer te bevestigen.

Mocht je na het bevestigen toch nog iets willen wijzigen klik dan op het 'potlood icoontje' en mocht je deze additionele prijs willen verwijderen klik dan op het 'prullenbak icoontje'.