Voor de default flow heb je de mogelijkheid om additionele kosten toe te voegen. Dit is handig wanneer prijzen per keer verschillend kunnen zijn, bijvoorbeeld voor installatie of graafwerkzaamheden.

Om dit in te kunnen stellen dien je het eerst 'aan te zetten bij Instellingen>> Flows>> (een default flow selecteren) >> Configuraties>> Pagina met meerdere onderdelen>> Aan

Vervolgens ga je naar Instellingen>> Flows>> (een default flow selecteren) >> Pagina met onderdelen >> 'De agent mag additionele kosten toevoegen' en zet je het schuifje aan.

Nadat je dit hebt ingesteld kun je in de agent portal onderin op de onderdelenpagina van de desbetreffende flow de 'Additionele kosten' toevoegen. Klik op '+ Kosten toevoegen' en vul bij 'Omschrijving' de benaming in van de kosten. Vervolgens voer je bij 'Prijs' de prijs in en klik je op de knop 'Toevoegen' om je invoer te bevestigen. Voer de prijzen excl. btw in voor zakelijke flows en incl. btw voor consumenten flows.

Mocht je na het bevestigen toch nog iets willen wijzigen klik dan op het 'potlood icoontje' en mocht je deze additionele kosten willen verwijderen klik dan op het 'prullenbak icoontje'.