Voor alle flows m.u.v. de energie flow heb je de mogelijkheid om additionele prijzen toe te voegen. Dit is handig wanneer prijzen per keer verschillend kunnen zijn, bijvoorbeeld voor installatie of graafwerkzaamheden.  Je kunt het ook gebruiken om korting te geven, in dat geval zet je een min (-) teken voor het bedrag.

Om dit in te kunnen stellen dien je het eerst 'aan te zetten via Instellingen>> Flows>> (een flow selecteren) >> Configuraties>> Pagina met meerdere onderdelen>> Aan (Dit geldt alleen voor de default flow, voor andere flows is de setting direct beschikbaar onderaan de pagina)

Vervolgens ga je naar Instellingen>> Flows>> (een flow selecteren) >> 'De agent mag additionele kosten toevoegen' en zet je het schuifje aan.

Nadat je dit hebt ingesteld kun je in de agent portal onderin op de onderdelenpagina van de desbetreffende flow de 'Additionele prijzen' toevoegen. Klik op '+ Regel toevoegen' en kies of het betrekking heeft op eenmalige of maandelijkse prijsen en vul bij 'Omschrijving' de benaming in van de prijs / korting. Vervolgens voer je bij 'Prijs' de prijs in (voer een min (-) teken voor het bedrag om korting te geven) en klik je op de knop 'Toevoegen' om je invoer te bevestigen. Voer de prijzen excl. btw in voor zakelijke flows en incl. btw voor consumenten flows.

Mocht je na het bevestigen toch nog iets willen wijzigen klik dan op het 'potlood icoontje' en mocht je deze additionele prijs willen verwijderen klik dan op het 'prullenbak icoontje'.