Modern PDF template instellen

Je hebt de mogelijkheid om voor de transactie PDF het accentkleur in te stellen naar je eigen look and feel. Dit kun je instellen op Accountniveau:Instellingen>>Algemeen>>Thema

Met het kiezen van een accentkleur die aansluit bij jouw huisstijl, wordt er in de offerte herkenbaarheid gecreëerd voor jouw merk.

Behalve op Accountniveau heb je ook de mogelijkheid om dit op Leveranciersniveau te doen: Producten>>Leveranciers>>Transactie PDF

Modern PDF selecteren

Je kunt de 'Modern' template (energy, telecom of default) op Leveranciersniveau selecteren via Producten>>Leveranciers>>leverancier openen>>Transactie PDF

Wanneer je het schuifje 'gebruik instelling account' aanzet dan wordt het accentkleur van het account gebruikt. Zet je het schuifje uit dan kun je per leverancier een andere accentkleur instellen.

Omslagafbeelding

Wil je een omslagafbeelding aan de Transactie PDF toevoegen dan zet je dit schuifje aan. Upload een bestand: De omslagafbeelding moet van het bestandstype .png of .jpg zijn, met een afmeting van 900x300 px

Vervolgens kun je instellen of de omslagafbeelding boven of onder de tekst geplaatst dient te worden. Dit is de tekst die je kunt instellen in de desbetreffende flow onder het kopje 'Inleiding offerte'.

Bevestig je aanpassingen door op de 'Opslaan' knop te drukken die hoort bij het kopje Transactie PDF

Voorbeeld resultaat:

Contactgegevens op de PDF

Door middel van variabelen en/of vaste teksten kun je instellen welke contactgegevens je op de PDF wilt tonen. Dit kun je in de flow instellen onder het kopje 'Contractant'. Deze gegevens worden getoond aan de onderkant van de tweede pagina.

Voorbeeld resultaat:

Logo voorkeuren

Logo voorkeuren kun je instellen op Accountniveau: Instellingen>>transacties>>layout>>Logo voorkeuren. Wanneer je wilt afwijken van wat je op account niveau hebt ingesteld dan kun je dit nog doen op Organisatieniveau: Account>>Organisaties>>Logo voorkeuren en zelfs op Gebruikersniveau: Account>>gebruikers>>gebruiker openen>> Logo voorkeuren Je dient in dat geval het schuifje 'gebruik instellingen account' uit te zetten.

Wat kun je allemaal instellen:

• Welk logo er getoond moet worden. Van het Product, van de Verkoper of van de Leverancier
  • Welk logo aan de linker en welk logo er aan de rechterzijde getoond moet worden of geen logo tonen.
  • Logo voorkeuren instellen voor het contract (PDF), voor e-mails en voor de offertepagina.