Standaard wordt op de omgeving een Nederlands óf Belgisch IBAN nummer geaccepteerd (afhankelijk van of je een Nederlandse of Belgische Salesdock omgeving hebt). Je kunt echter instellen dat, naast het landspecifieke IBAN nummer, ook buitenlandse IBAN nummers geaccepteerd worden. Dit kun je middels onderstaande stappen uitvoeren.

1. Op algemeen niveau

1. Ga naar 'account'>'algemeen'.
  2. Je vindt vervolgens onder het onderdeel 'transacties' de optie 'IBANs uit de volgende landen toestaan':

Alleen ondersteuning van een IBAN nummer uit Nederland of België (afhankelijk van het type omgeving dat je hebt).

Ondersteuning van alle IBAN nummers.

2. Op flowniveau

Mocht je op flowniveau willen afwijken van de accountinstellingen, dan kun je dit ook per flow inrichten.

1. Ga naar 'Flows'.
  2. Open de gewenste flow.
  3. Open het onderdeel 'configuraties'.
  4. Zet het schuifje 'Gebruik instelling account' uit en geef vervolgens de gewenste waarde in.

Let op: dit hoef je alleen te doen als je wil afwijken van de instelling die je op accountniveau hebt doorgevoerd.