Als je de leadsrapportage afneemt, dan kun je via 'rapporten' de samenvatting van jouw bezoeken/afspraken zien (de conversie, de afgeronde adressen, etc.). Aangezien je zelf de leadsstatussen kunt aanmaken, kun je per leadsstatus aangeven of er een contactmoment is geweest (er is gesproken met de klant) en/of er een kans is geweest om een sale aan te maken. Dit bepaal je via de volgende stappen:

1. Ga naar 'Account' en klik op 'Statussen'.
  2. Open een leadstatus. Onderstaande scherm opent:

Je kunt hier twee zaken inrichten:

1. Of er contact is geweest ('hoeveel personen hebben mijn collega's gesproken'?). Dit telt mee voor je netto adressenconversie.
  2. Of er een verkoopkans is geweest ('had de verkoper een valide kans om iemand wat te verkopen?'). Dit telt mee voor je netto conversie.