Als je een koppeling algeheel wilt stopzetten, dan heb je de mogelijkheid om de API key in te trekken bij de gebruiker waarop de API key is aangemaakt. Ga hiervoor naar 'account' en klik vervolgens op 'gebruikers'. Open de desbetreffende gebruiker, waarna je onder acties op 'trek in' kunt klikken (onder het veld 'API token'). De verbinding zal direct worden stopgezet; er kunnen geen sales meer worden gedaan, producten worden opgehaald, etc.

Let op: de gehele verbinding zal hiermee worden verbroken. Als er vervolgens opnieuw een koppeling moet worden gemaakt, dan dient er een nieuwe API key aangeleverd te worden.