Het koppelen van productrechten werkt hetzelfde als het koppelen van productrechten voor verkopers binnen jouw omgeving. Een gebruiker, waar de API key op is aangemaakt, is gekoppeld aan een organisatie. Via de organisatie (account-->organisaties-->organisatie openen) kun jij de rechten beheren (eventueel zelfs op gebruikersniveau). Voeg je productrechten toe? Dan kan de ontvangende partner via zijn integratie (Integraties-->integratie openen) bij 'producten' de producten ophalen. Zorg er ook altijd voor dat jouw integratiepartner over de juiste flowrechten beschikt. Als je bijvoorbeeld telecomproducten autoriseert, maar niet de flow voor telecom, dan kan hij/zij de sales alsnog niet doorsturen.

Dit betekent eveneens dat je gemakkelijk productrechten kan weghalen; zodra je producten weghaalt zal de versturende partij deze producten niet meer naar jouw omgeving kunnen versturen.