Als jij transacties ontvangt (dus de ontvangende partij bent binnen de integratie), dan kun jij een aantal zaken instellen. Dit vind je via Integraties-->inkomend. Je vindt vervolgens de Salesdock omgevingen die aan jouw Salesdock omgeving zijn gekoppeld. Je vindt vervolgens een aantal instellingen.

  • Zet verificatie validatie uit: jij hebt bepaald dat je bijvoorbeeld een handtekening wil ontvangen voor sales. Dit is een verificatiemethode, die je kan afdwingen bij jouw partner. Standaard staat de validatie dus ook aan. Mocht je willen dat er geen validatie plaatsvindt op de verificatie (jouw partner mag bijvoorbeeld ook zonder handtekening sales aanleveren), dan kan de validatie uitgezet worden.
  • Initiële status van een inkomende offerte: welke status een binnenkomende geaccepteerde offerte van die desbetreffende partner in jouw omgeving moet krijgen.
  • Initiële status van een inkomende bestelling: welke status een binnenkomende directe bestelling van die desbetreffende partner in jouw omgeving moet krijgen.
  • Verstuurd altijd een e-mail bevestiging voor binnenkomende orders: standaard wordt de communicatie, zoals de bevestigingsmail, vanuit jouw partner verstuurd. Er kan echter ook worden afgestemd dat de bevestigingsmail niet vanuit jouw partner verstuurd moet worden, maar vanuit jouw omgeving. Jouw partner kan de bevestigingsmail dan in zijn omgeving uitzetten, waarbij jij het schuifje op deze plek aan zet. De bevestigingsmail zal dan vanuit jouw omgeving naar de klant verstuurd worden.