Binnen e-mails kunnen dynamische variabelen worden gebruikt, waardoor de klant een mail zal ontvangen die aansluit op het gesprek wat de klant met een verkoper heeft gehad. Kortom: een gepersonaliseerde e-mail.

1. Klik op 'Instellingen'.
  2. Klik op 'Emails & SMS'.
  3. Open de mail die je wil aanpassen.
  4. Door op 'Variabelen' te klikken heb je een verscheidenheid aan variabelen die gebruikt kunnen worden.

Sale: dit zijn veelal variabelen die gerelateerd zijn aan een sale, zoals de naam van de klant, het aansluitadres etc.

Product: variabelen die gerelateerd zijn aan het verkochte product, zoals de naam en extra velden.

Organisation: variabelen die gerelateerd zijn aan de verkopende organisatie, zoals de naam, contactgegevens, etc.

Supplier: variabelen die gerelateerd zijn aan de leverancier die is gekoppeld aan het product.

Agent: variabelen die gerelateerd zijn aan de verkoper, zoals zijn/haar naam.

Flow: variabelen die gerelateerd zijn aan de flow die is gebruikt.

Account: variabelen die gerelateerd zijn aan het account (van de Salesdock omgeving).

General: generieke variabelen, zoals de huidige datum

Los van de e-mai inhoud, kan het onderwerp van de e-mail ook dynamisch worden ingevuld.