In bepaalde gevallen wil je wellicht instellen dat er een minimale en maximale leeftijd moet zijn voor klanten om aangesloten te kunnen worden. Dit kun je op flowniveau inrichten.

1. Ga naar 'instellingen' en klik op 'flows'.
  2. Op de desbetreffende flow.
  3. Onder 'Checkout' vind je de minimale en maximale leeftijd. Je kunt vervolgens eventueel instellen of de geboortedatum in het postcodeformulier moet worden uitgevraagd, of dat je dit in de reguliere stap wil doen (persoonlijke informatie stap, die default aan staat).