Als je wil voorkomen dat binnen jouw omgeving binnen een bepaalde termijn opnieuw een sale wordt gemaakt op bepaalde EAN codes, dan kun je hiervoor een blokkade inrichten.

• Ga naar 'Apps' en klik op 'Energie NL'.
  • Klik op 'Instellingen'.
  • Zet de optie op 'Ja' bij 'Voorkomen aanmaken sale wanneer bestaande sale wordt gevonden (op EAN).

• Wanneer deze op 'ja' is gezet zal er een extra veld openen. Hier kun je inrichten na hoeveel maanden er weer een sale op de desbetreffende EAN codes gemaakt mag worden. Vul hier dus alleen een getal in (bijvoorbeeld 24). Let op: het gaat hierbij om sales binnen jouw Salesdock omgeving.

• Zodra er een lopende sale is gevonden die aan de ingestelde condities voldoet dan zal er een foutmelding optreden en kan er op dit adres geen sale gedaan worden

Flows uitsluiten van de EAN blocker

Wanneer je flows wilt uitsluiten van de EAN blocker, bijvoorbeeld wanneer je een volmachtflow hebt waarbij je een energieflow gebruikt, dan heb je de mogelijkheid om deze flow uit te sluiten. Selecteer hiervoor de flow die je wilt uitsluiten bij de setting: EAN's gemaakt via de volgende flows uitsluiten van de EAN-check.