Buiten dat je de contractant rechtsboven op het contract toont, is het ook mogelijk om aanvullende contactgegevens toe te voegen op de default PDF. Dit kun je op flowniveau inrichten, maar ook op het niveau van de organisatie of verkoper.

Flow

1. Ga naar 'Flows'.
  2. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om bij 'Contact in PDF' dynamische tekst toe te voegen, zoals de naam van de verkopende organisatie, het telefoonnummer van de verkopende organisatie, etc.

Organisatie

1. Ga naar 'Account' en klik op 'Organisaties'.
  2. Als je een organisatie hebt geopend, dan zul je onder 'PDF' onderstaand scherm zien (let op: die kan anders eruit zien afhankelijk van de flows die je hebt). Je ziet dat standaard de flow instellingen aan staan (zie vorige blok), maar die kun je uitzetten als je het op organisatieniveau anders wil.

Verkoper (let op: doe dit alleen als je voor een specifieke gebruiker andere instellingen wil. Anders kun je het in 1 keer inrichten bij de organisatie).

1. Ga naar 'Account' en klik op 'Gebruikers'.
  2. Als je een gebruiker hebt geopend, dan zul je onderstaand scherm zien (let op: die kan anders eruit zien afhankelijk van de flows die je hebt). Je ziet dat standaard de organisatie instellingen aan staan (zie vorige blok), maar die kun je uitzetten als je het op organisatieniveau anders wil.