Via 'Rapporten' is een overzicht beschikbaar van de volgende zaken:

• Het aantal verstuurde offertes.
  • De aantal bevestigde offertes.
  • De netto orders.
  • Het aantal aansluitingen (bij energie-proposities).
  • Het annuleringspercentage, inclusief de gemiddelde tijd tot annuleren.
  • Het aantal openstaande offertes.
  • Het aantal verstuurde SMS berichten (inclusief bijbehorende informatie, zoals het aantal dat mislukt is te versturen).
  • SMS gegevens: je kunt onder andere zien voor welke sales er een SMS is verstuurd, naar welke nummer, het aantal en de inhoud van de SMS.

Let op: bij het selecteren van een periode wordt gekeken naar het moment waarop een bepaalde handeling heeft plaatsgevonden. Voorbeeld: als je de periode 'Gisteren' selecteert, dan zal er gekeken worden naar de offertes die op die dag geaccepteerd of geannuleerd zijn. Dit kan dus ook betekenen dat dit om een offerte gaat die een week daarvoor is aangemaakt, maar gisteren geannuleerd is. Houd hier dus rekening mee bij het interpreteren van onder andere de conversie en het annuleringspercentage.