Leads kunnen, net zoals transacties, geëxporteerd worden.

• Ga naar 'Leads';
  • Selecteer de leads die je wilt exporteren. Je kunt dit aan de hand van het filter doen;

• Selecteer, door op de checkbox linksbovenin te klikken, direct alle leads die aan jouw criteria voldoen. Selecteer vervolgens de optie 'Exporteren', waarbij je de keuze hebt om de export te genereren in een .csv of .excel bestand.

• De export zal vervolgens gegenereerd worden, waarbij de voortgang gevolgd kan worden via 'Exports'. Als het bestand is samengesteld, zal deze gedownload kunnen worden.