Binnen Salesdock kan gewerkt worden met teams. Teams bestaan uit een aantal medewerkers, waar je verscheidene zaken kunt inrichten. De mogelijkheden worden verder toegelicht in dit artikel.

Hoe maak ik teams aan?

• Ga naar 'Account' --> 'Organisatie' en klik op 'Teams'.
  • Voer de naam in en geef aan aan welke organisatie het team gekoppeld moet worden.

• Klik vervolgens op 'Opslaan'.

Hoe voeg ik medewerkers aan teams toe?

• Ga naar 'Account' --> 'Gebruikers' en open de gebruiker. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om aan te geven onder welk team een medewerker valt.

Hoe configureer ik teams?

• Ga naar 'Account' --> 'Organisaties' en klik op 'Teams'.
  • Open het eerder aangemaakte team.
  • Je hebt vervolgens de mogelijkheid om een aantal zaken in te richten.
    • Of alle medewerkers in het team de leads van elkaar kunnen benaderen / delen (ze kunnen dan ook leads overnemen van een andere medewerker). Deze optie staat standaard uit.
    • Of ze wellicht leads mogen inzien van specifieke andere teams.
    • Of ze leads mogen aanmaken voor andere teams. Deze situatie is bijvoorbeeld interessant op het moment dat iemand een lead opbelt voor een afspraak, die de desbetreffende medewerker vervolgens voor iemand uit dat team kan inplannen (met een datum en tijdstip, die ook in de agenda komt te staan).
  • Klik op 'Opslaan'.