Vanwege compliancy eisen sommige leveranciers dat er een bepaalde periode zit tussen het versturen en het accepteren van een offerte. Dit kan in Salesdock worden ingericht. Er zijn 2 manieren:

• Je richt op accountniveau de instelling in.
    • Ga naar 'Instellingen' --> 'Transacties';
    • Ga naar het onderdeel 'Vertraagd accepteren instellingen';
    • Geef aan dat je de vertraging wil inschakelen voor zakelijk en/of consument;
    • Geef aan hoeveel minuten na versturen de offerte geaccepteerd mag worden.
    • Geef aan of het van toepassing is op alle organisaties of alleen op geselecteerde

• Je richt het op leveranciersniveau in.
    • Ga naar 'Producten' --> 'Leveranciers';
    • Open de leverancier;
    • Je kunt aangeven dat je een afwijkende configuratie wil ten opzichte van de instelling die je op accountniveau hebt ingericht. Zet het schuifje uit en vul het aantal minuten in.

Let op: als je het op accountniveau instelt, zal deze instelling generiek worden gebruikt voor alle leveranciers, mits je op leveranciersniveau een uitzondering inricht. Wil je het alleen activeren bij een aantal leveranciers? Dan kun je de generieke instelling uit laten en het op leveranciersniveau inrichten.