Salesdock biedt de mogelijkheid om bij het sluiten van een sale extra 'accorderingen' uit te vragen. Belangrijk om te weten is dat er 2 situaties zijn:

• Een offerte: deze is vrijblijvend, dus zodra de klant deze gaat accepteren zal hij/zij deze accordering pas zien;
  • Directe bestelling: bij een directe bestelling zal de klant deze direct kunnen ondertekenen.

De accordering zelf kun je inrichten door de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar 'Flows' en klik op 'Accorderingen';
  2. Je ziet, indien je al accorderingen hebt aangemaakt, een overzicht van de aangemaakte accorderingen. Deze kun je aanpassen door de accordering aan te klikken;
  3. Klik op 'Toevoegen';
  4. Je zult onderstaand scherm zien, waarbij je de volgende zaken moet/kunt inrichten:
    1. Geef de accordering een naam. Deze naam zal niet getoond worden aan de klant, maar is wel handig om vanuit de backoffice makkelijk te kunnen herleiden om welke accordering het gaat.
    2. Voer bij 'Tekst' de tekst in die je wilt tonen bij de accordering. Let op: deze tekst zal de klant zien. Je kunt deze tekst opmaken met een aantal opties, zoals de mogelijkheid om een plaatje (klik op het 5e icoontje van links) en link (selecteer de tekst die klikbaar moet zijn en klik op het 4e icoontje van links) toe te voegen. Voor een accordering kun je kiezen uit 3 typen: de accordering zelf (die de klant moet aanvinken), maar ook een opmaak in de vorm van een kop (titel) of een paragraaf (begeleidende tekst). Door gebruik te maken van de laatste twee opties, heb jij de mogelijkheid om de accorderingen van een begeleiding te voorzien. Ook hier geldt dat je de gewenste tekst kunt invullen in het veld 'Tekst'.

Let op: als je dus een kop, paragraaf én accordering wil, dan betekent dit dat je 3 losse accorderingen moet aanmaken.

3. Geef aan of de accordering standaard zichtbaar en/of verplicht moet zijn. Tevens kun je hier aangeven of de accordering standaard al aangevinkt moet zijn voor de klant. Wil je dat de accordering alleen onder bepaalde condities toont? Configureer dan bij 'Condities' de gewenste situatie en geef bij 'Acties' aan of je (nadat aan deze condities wordt voldaan) de accordering zichtbaar en/of verplicht wilt hebben. Bij de condities ben je flexibel: je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je de accordering alleen bij bepaalde proposities wilt tonen, wanneer bepaalde vragen zijn beantwoord, bij een bepaalde flow, leverancier, etc.

5. Klik op 'Opslaan'.