Er is een mogelijkheid om media te tonen die de verkoper kan gebruiken bij zijn of haar sale-gesprekken.

• Ga naar de backend en klik op 'Media';
  • Je hebt de mogelijkheid om folders aan te maken, waar je media ik kan plaatsen;
  • Klik op 'File upload' (binnen de gewenste folder waar je het document wilt uploaden);

Mocht je een geüpload bestand willen verwijderen, klik dan op de '3 puntjes' achter het bestand en selecteer 'Delete'.

Belangrijk:

• Upload geen vertrouwelijke/persoonlijke informatie binnen de media. Media is publiekelijk te bereiken mocht iemand de URL naar de media krijgen.