Salesdock biedt de mogelijkheid om filters in te richten die verkopers kunnen gebruiken.

• Ga naar 'Flows' en klik op 'Filters'
  • Klik op 'Filter toevoegen';
  • Geef het filter een naam (deze naam zal getoond worden aan de gebruikerskant);
  • Geef het filter een gewenste omschrijving;
  • Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal type filters:
    • Leverancier: Er wordt een filter aangemaakt waarop je kunt filteren per leverancier.
    • Extra veld: Salesdock biedt de mogelijkheid om extra velden aan te maken ('Settings'-->'Extra velden'), die vooral handig zijn op het moment dat je extra data wil opslaan. Je kunt bijvoorbeeld bij producten een extra veld als 'Looptijd' toevoegen, waar je vervolgens op kunt laten filteren. Zodra je het selecteert dat je een filter wilt maken op basis van het type "Extra veld', dan heb heb je de mogelijkheid om de aangemaakte extra velden te selecteren.
    • Zakelijk: Of je wil kunnen filteren op het klanttype (zakelijk, consument of zakelijk én consument).
    • Retentie: Salesdock biedt de mogelijkheid om retentieproducten aan te bieden. Mocht je hier een filter op willen baseren, dan kun je dit type filter selecteren.
  • Klik op opslaan;
  • Zorg ervoor dat bij de flow(s), waar je het filter voor wilt inrichten, is ingesteld dat filters gebruikt mogen worden. Ga naar 'Settings' --> 'Flows' en open de flow.  Zodra je de optie hebt aangezet kun je een standaard sorteeroptie selecteren (zoals de prijs van laag naar hoog)