Innova APP

De Innova APP is beschikbaar om te downloaden vanuit de appstore. In deze handleiding zal worden uitgelegd op welke wijze de app ingericht dient te worden.

> Ga naar apps en installeer de app.

Instellingen

Zodra de app geïnstalleerd is vind je een drietal instellingen.

1. Projectnaam: De naam van de organisatie.

2. Afkorting: De naam van de organisatie kun je hier indien gewenst afgekort instellen.

3. Ronde naam: Deze is niet van toepassing voor de instelling van de APP, hier hoeft niets te worden ingevuld.

Mapping for 'sale' sheet

Nadat de instellingen zijn ingevuld en opgeslagen kun je bij mapping for 'sale' sheet de productvragen koppelen. Er zijn twaalf vragen welke ingevuld kunnen worden. De zes vragen met een * zijn verplichte vragen.

1. New customer on site?*: Betreft het een inhuizing? In jouw omgeving kun je hier een productvraag voor aanmaken (of hergebruiken) welke aan deze condities voldoet.
2. Datum inhuizing*: Datum inhuizing. In jouw omgeving kun je dit inrichten als een datum vraag. Je kunt hier de datum van inhuizing meegeven.

3. Desired start date E*: Gewenste overstapdatum. Bij productvragen in je omgeving kun je deze inrichten als een overstapdatum vraag.

4. Desired start date G*: Gewenste overstapdatum. Bij productvragen in je omgeving kun je deze inrichten als een overstapdatum vraag.

5. Sepa Form (betaalwijze)*: Betaalwijze. Bij productvragen in je omgeving kun je deze inrichten als een  meerkeuzevraag (één keuze) vervolgens  automatisch incasso invullen in het veld meerkeuze opties.

6. Informatie of eventuele opmerkingen: Opmerkingen.  Deze vraag is als type tekstveld in te richten bij de productvragen.

7. Contractduur in maanden*: Contractsduur. Deze vraag stel je in als extra veld bij instellingen en richt je in als een meerkeuzevraag (één keuze).

8. Artikel E: Artikelcode elektriciteit. Deze vraag stel je in als extra veld bij instellingen en richt je in als type tekst met de optie verborgen (zie onderstaand screenshot). Op deze wijze wordt de Innova artikelcode elektriciteit meegestuurd.

9. Artikel G: Artikelcode gas. Deze vraag stel je in zoals Artikelcode elektriciteit (zie screenshot hierboven) Op deze wijze wordt de Innova artikelcode gas meegestuurd.

10. Ronde naam: Deze kan op "selecteer een optie" blijven staan.

11. OptOut_Email: Accordering E-mail. Dit stel je in in jouw omgeving bij accorderingen. Akkoord dat er informatie via Email wordt gegeven door Innova.

12.OptOut_Tel: Accordering Telefoon. Dit stel je in in jouw omgeving bij accorderingen. Akkoord dat er informatie via sms/telefonisch wordt gegeven door Innova.

Zodra je de (verplichte) vragen hebt gekoppeld en op opslaan hebt geklikt is de Mapping for 'sale' sheet gereed.

Instellingen omgeving

Nadat de Innova app is geïnstalleerd moeten er een aantal specifieke instellingen worden ingericht. hieronder wordt uitgelegd welke instellingen dit zijn en op welke wijze dit moet worden ingericht.

Teksten toevoegen op PDF

Teksten welke getoond moeten worden op de PDF voor Innova zijn via producten toe te voegen.

>producten>productvragen>toevoegen.

Accorderingen en opt-ins toevoegen.

Accorderingen en opt-ins kunnen worden ingesteld bij account>accorderingen.

Tevens kun je bij account-accorderingen de twee standaard aangevinkte opt-ins voor Innova aanzetten.

Controle e-mail adres.

Het controleren van het e-mail adres bij de acceptatie van de offerte is in te richten op twee manieren.

>instellingen > flows. Je kunt dan generiek inrichten dat het e-mail adres gecontroleerd moet worden door de klant.

> producten>leveranciers>Innova. Op deze manier richt je het in op leveranciersniveau.

Op de offerte pagina komt het er dan als volgt uit te zien.

De klant ziet zijn e-mail staan en kan dit eventueel nog aanpassen in dit acceptatie scherm.

Opt-in velden Innova app for export template

Voor Innova zijn de opt-in velden toegevoegd voor de export.

• Ga naar apps>Innova app.
Bij mapping for 'sale' sheet kunnen vervolgens bij OptOut_Email en OptOut_tel de accorderingen worden gekoppeld.